top of page

Курс по италиански език за начинаещи (ниво А1)

Tests.png

Характеристика на курса

 

Обучението е по системата Nuovissimo Progetto Italiano, която включва учебник, учебна тетрадка с упражнения, кръстословици, игри, упражнения за слушане, тестове, интерактивен диск и аудио диск.

Nuovissimo Progetto Italiano предлага възможността за систематично овладяване на езика с акцент върху уменията за ефективно общуване. Учебникът е увлекателен, ясен и систематизиран. Балансира комуникативните и граматичните елементи и представя модерна Италия чрез любопитни факти за страната и нейната  култура.

 

Организация

 

Продължителност: Курсът е с продължителност 4 месеца (16 занятия по 3 учебни часа) - от 06.10.2023 г.

Време и място за провеждане: петък от 17.30 до 19.30 ч.

Работи се онлайн при отлична организация и висока ефективност.

Предвидени са и  присъствени срещи в офиса на УАЦ „Вярабел“.

Адрес: София, ж.к. „Младост“ - 4, к-с Фонтаните бл. 460 В, офис 5.

 

Записване и такса

 

Записването става през бутона в тази страница.

Таксата е две вноски по 300 лв. с ДДС.

Курсът е подходящ за деца и за възрастни. Осъществява се в сътрудничество с Езиков център „Моби 2 Академия“ – Милано, специализиран в обучения по италиански език за всички нива, разговорни курсове за напреднали и езикови ваканции в Италия. Води се от Maрия Ганчева, преподавател по италиански език към „Моби2 Академия“ и Италианския културен институт в София, експерт и обучител в международни културни проекти, вдъхновител и организатор на българо-италиански лаборатории за творческо писане, учредител на „Моби2 Академия“ – Милано, заместник-председател на Езиков и културен център „Тук България“ – Милано и секретар на Клуб „ЮНЕСКО Леонардо да Винчи“ – София.

Преподавател

Жасмина сайт_edited.jpg

Мария Ганчева

"Казват, че италианският език се говори с цялото тяло, а преподаването на този език за мен е истинско приключение, пътуване, в което преживяваш Италия с всички сетива. За да научиш италиански език най-важното условие е да се влюбиш в Италия – в нейната история, култура, изкуство, музика, поезия, кулинария....“

bottom of page