top of page

Пробни изпити по формата за прием в Американски колеж

Известно е, че изпитният успех зависи не само от придобитите знания и умения, а и от още два много важни елемента: стратегия и психика. За да се погрижим и за тях, в УАЦ „Вярабел“ предлагаме възможност за явяване на Пробни изпити по формата на изпита за прием в Американския колеж.

Изпитите се провеждат във vyarabel.eu – учебната платформа на УАЦ „Вярабел“. Всяко записано дете получава право да влезе в системата и реално да преживее изпитната ситуация с всички нейни предизвикателства: сменящи се един след друг раздели, задачи с формулировки и ниво на сложност като тези на действителните изпити, лимитирано време и дозирано ниво на стрес, към който е нужна адаптация.

Важно: Изпитите ще са достъпни за решаване през целия уикенд, но щом ученикът веднъж отвори изпита, времето за него започва да тече и след уречения таймер (по 25 или 30 минути на раздел) изпитът се предава автоматично.

Есетата се проверяват от експерти с голям опит в оценяване на изпитни работи.

Рецензиите и резултатите са винаги надежден ориентир за постиженията и затрудненията в подготовката.

Вярваме, че явяването на пробни изпити е отлична възможност за тренинг, за стимулиране на по-интензивен напредък и за прецизно проследяване на прогреса.

Записване, график и такса

 

Записването и плащането за пробни изпити става директно през сайта чрез опциите, които можете да разгледате по-долу на тази страница.

Пробните изпити за АК в 5 раздела са 79 лв. с ДДС, а в 3 раздела (с акцент върху четивната грамотност – 2 раздела и есе) са 53 лв. с ДДС.

Можете да разгледате цените на пакетите и какво включват, като изберете съответната опция по-долу и да запазите място за Вашето дете за повече или всички дати, като купите някой пакетите, които ще видите по-долу.

Ако закупите пакет и в някой от уикендите сте заети и ученикът няма възможност да реши изпита, ще се погрижим по изключение да отворим изпита през делничните дни за Вашето дете.

график изпити.PNG
График
Купуване
bottom of page