top of page

Преподавател+

Ние подпомагаме призванието, което преподаването е.

Ако имате желание да вдъхновявате своите ученици, да се превърнете в техен ментор и положителен пример, но не сте получили удовлетворяващи насоки и подкрепа досега, прочетете тази обява.

 

Търсим да назначим:

 

Преподаватели по:

  1. Български език и литература в Курсове за специализирана подготовка - 6., 7. и 10. клас за Национална външно оценяване след 7. клас и 10. клас и в Курс за Държавен зрелостен изпит след 12. клас

  2. Математика в Курсове за специализирана подготовка - 6. и 7. клас за Национална външно оценяване след 7. клас

 

Проверители на:

  1. Ученически писмени работи  по БЕЛ за НВО (преразказ, коментар на цитат от изучавано произведение в 7. клас, интерпретативно съчинение – гимназиален етап)

  2. Есе

 

Образователната система прави всичко по силите си да изгради компетентни кадри...

 

Опитът ни показва, че за жалост не е достатъчно.


Мотото ни не е да стоим, гледайки безучастно...

Затова се запитахме какво можем да направим ние за бъдещето на образованието тук и сега?

 

Можем да допринесем.

 

Как?

 

Като предложим на одобрените кандидати Иновативен курс за професионално педагогическо усъвършенстване, който ще завърши с изпит за придобиване на Сертификат за педагогическо майсторство „Вярабел“. Кандидатите, които се справят най-добре, ще получат възможност да работим заедно.

 

Какъв изпит?

 

Изпитът ще бъде отражение на обучението - холистичен.

Програмата цели да запълни всички пропуски, за да се постави стабилна основа, върху която ще може да се надгражда с разноцветни вълшебни тухлички храмът на отличния преподавател.

 

Експертизата ни е в:

- Практическа грамотност – основата на всяко учение, защото преди всичко трябва да говорим на един език.

- Структуриране на информация – под формата на увлекателен разказ, който да поглъща  слушателя така, че той да не иска часът да свършва.

- Реторика - за да превръщаш с лекота учениците си в свои съмишленици, като използваш инструментите на красноречието и сторителинга.

- Допълнителни тайни съставки в магическата рецепта на Преподавател+, които превръщат програмата в това, което е: Мястото за бъдещето на преподаването и обучението.

 

Именно това са основните компоненти на програмата ни Преподавател+.

Мисията ни е да подпомогнем призванието, което преподаването е.

 

Ако резонирате с мисията ни и искате да изградите себе си като преподавател, който умело комуникира и предава знания и опитности, събуждайки въображението и искреното любопитство у учениците, кандидатствайте по тази обява като представите себе си във формуляра под текста.

Кандидатствайте за
програмата Преподавател
+

Една стъпка по-близо!

bottom of page