top of page

Събития за вдъхновение при нас

Скъпи деца и родители,

 

Ние, от Учебно-артистичен център „Вярабел“, вярваме, че важен елемент от процеса на интелектуално и духовно израстване на децата е участието им в инициативи, които ги приобщават към света на изкуството, разширяват техните хоризонти, засилват любопитството им към живота и постиженията на българските и чуждестранните творци, към миналото и настоящето на  световната култура. Опитът ни показва, че такова обогатяване неимоверно много помага за по-бързия напредък на учениците при аналитичното мислене и креативното писане (в т.ч. и на есета за Американски колеж и за Държавен зрелостен изпит).

 

Ето защо и през новата учебна година ще организираме ежемесечни Събития за вдъхновение и обогатяване на общата култура в рамките на инициативата: Благодатен четвъртък.

 

Всеки трети четвъртък в месеца от 19.30 ч. до 21.30 ч. ще се събираме, за да дискутираме интересни теми, вдъхновени от филми, книги, спектакли, картини

 

Ще предложим участие в два варианта: присъствено /в дома на УАЦ „Вярабел“ в к-с Фонтаните сити, бл. 460 В/ и  онлайн.

  

Може да запазите място и да закупите Събитие за вдъхновение и обогатяване на общата култура директно през сайта чрез опцията по-долу на тази страница.

 

Първото Събитие за вдъхновение и обогатяване на общата култура ще се състои следващата седмица – на 20.10.2022 г. (четвъртък) от 19.30 ч. След записване ще изпратим материали за подготовка и допълнителни организационни детайли. Моля да имате предвид, че пълноценното участие в Събитието предполага участникът да се подготви, като прочете печатните материали и изгледа препоръчаните видеа/ филми.

 

Споделяме и Графика на Събитията за вдъхновение и обогатяване на общата култура за 2022 – 2023 уч. г.

График СВ.PNG
График

Запазете дата/ дати чрез нашия календар, като натиснете зеления бутон долу

Записване